Vår historia

Sedan starten 2011 har vi på Clearlii arbetat för att öka tillgängligheten av kvalitetskontaktlinser till bra priser. Idag säljs Clearlii på över 850 apotek och har en rad produkter designade för det nordiska klimatet. I tidslinjen nedan kan du vår följa resa hit.
Vår historia
Vår historia

Våra produkter

Clearlii erbjuder endagslinser och månadslinser med den senaste linsteknologin för att kunna ge dig den bästa linsupplevelsen. Alla Clearliis linser är designade och utformade för maximal bekvämlighet. De rundade kanterna ger högre syretillförsel och förbättrad passform som i sin tur skapar mindre irritation vid blinkningar. Alla Clearlii linser har även upp till 50% UVA- och 95% UVB-skydd som hjälper till att skydda din ögon när solen är framme.

Clearliis linser tillverkas i högteknologiska fabriker där varje lins fotograferas för att säkerställa att de möter de hårda kvalitetskraven. Samtliga Clearlii linser tillverkas under strikta CE- och ISO- bestämmelser. Som användare av Clearlii kan du därför alltid känna dig trygg i att linserna håller högsta kvalitet.

Våra produkter

Våra partners

Vi på Clearlii har sedan starten samarbetat med apotek
över Norden för att leverera linser på ett tryggt sätt.
Våra partners

Nordiska linser

Vi på Clearlii tycker att bra syn ska vara en självklarhet. Därför har vi tillsammans med Nordens apotekskedjor under de senaste 10 åren arbetat för att öka tillgängligheten av kontaktlinser i Sverige, Norge och Finland. Våra samarbetspartners fokus på kvalité och noggrannhet är något som vi är stolta över att vara en del av och som återspeglas i våra produkter.

Idag kan man hitta Clearlii linser på över 850 apotek runt om i Norden.


Du vet väl att du även kan hitta dina linser online hos våra återförsäljare. Tryck på loggorna nedan för att handla dina linser online redan idag.

2024 All Rights Reserved
Clearlii AB, Orgnr. 556869-3898