Integritetspolicy – Vilken information samlar ni in om mig?

Integritetspolicy – Vi samlar in information som hjälper oss att tillhandahålla vår tjänst till dig. Det inkluderar insamlande av information vid besök på våra webbsidor, vid deltagande i kundtävlingar samt vid kontakt med vår kundservice.Hur kommer ni använda min information?

Clearlii AB arbetar för att säkerhetsställa din integritet. Syftet med integritetspolicyn är att informera dig om hur vi behandlar dina personuppgifter. Du hittar alltid den senaste versionen av integritetspolicyn på clearlii.com.

Denna policy uppdaterades senast den 17 februari 2021

 

Integritetspolicy – Hur länge kommer du ha min information?

Information som vi använder för nyhetsbrevsutskick eller marknadsföring kommer behållas fram tills den tidpunkt du själv väljer att avprenumerera från den.

 

Med vilka delar ni min information med?

Dina personuppgifter kan komma att hanteras av personal i Sverige, ingen tredje part har tillgång till dina personuppgifter så länge inte lagen kräver att vi delar den.

Vi har rutiner på plats för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras tryggt och säkert i enlighet med gällande lagstiftning. Mer information kan du få genom att kontakta oss via e-post.

 

Vad är mina rättigheter?

-Rätt till information: Du kan begära att få en kopia på de personuppgifter vi har om dig.

-Rätt till rättelse: Vi vill säkerställa att din information är uppdaterad och korrekt. Du kan begära att få din information rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt.

-Rätt till radering: Du kan begära att vi ska radera dina personuppgifter. Vi får inte radera uppgifter som lagen kräver att vi behåller.

-Dataportabilitet: Du kan be oss att flytta dina personuppgifter från vår IT-miljö till någon annan, antingen ett annat företag eller till dig. Detta gäller inte uppgifter som lagen kräver att vi behåller.

-Ta tillbaka samtycke: Du kan ta tillbaka ditt samtycke till att dela din information eller att ta emot marknadsföring / utskick när som helst genom att kontakta oss via e-post.

-Klagomål: Du kan lämna ett klagomål till datainspektionen om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen.
Hur kan jag använda mina rättigheter?
Om du vill använda någon av dina rättigheter så kontaktar du oss via e-post som finns längst ned i denna policy. Om du vill lämna ett klagomål till datainspektionen så behöver du kontakta dem.

 

Hur kan jag använda mina rättigheter?

Om du vill använda någon av dina rättigheter så kontaktar du oss via e-post som finns längst ned i denna policy. Om du vill lämna ett klagomål till datainspektionen så behöver du kontakta dem.Kontakta oss

Om du har några frågor angående denna policy, hur vi hur vi använder din information, eller dina rättigheter så kan du kontakta oss på följande adress:

Clearlii AB
Sollentunavägen 309, 191 36, Sollentuna
E-mail: info@clearlii.com

2024 All Rights Reserved
Clearlii AB, Orgnr. 556869-3898