Clearliis linser finns på ditt lokala apotek

Snabbt, enkelt och prisvärt.

Clearliis linser, som finns att köpa på apotek både fysiskt och online, har på kort tid blivit oerhört populärt bland linsanvändare över hela Norden.
– Många av våra kunder återkommer om och om igen tack vare tillgängligheten, kvaliteten och för att linserna är anpassade för vårt nordiska klimat som ofta är torrare och kallare än i övriga Europa, säger Tim Nyfjäll.

 

KÖP CLEARLII VITAMIN

 

Clearlii är ett nordiskt företag som sedan starten för tio år sedan arbetat för att öka tillgängligheten av högkvalitativa kontaktlinser, anpassade för den nordiska marknaden. De två populäraste produkterna, Clearlii Daily och Clearlii Monthly, såldes under fjolåret i fem miljoner exemplar, fysiskt och online via 825 apotek. Nu har även en tredje produkt, endagslinsen Clearlii Vitamin, lanserats och fått ett väldigt positivt mottagande på marknaden. På kort tid har över flera tusen provat den nya linsen.

– Mottagandet har varit över all förväntan. Många upplever att vitaminerna i linsvätskan får ögat att slappna av och att den känns mjukare, säger Tim Nyfjäll, marknadschef på linsföretaget Clearlii.

 

 

Mildrar irritation i ögonen

Clearlii Vitamin är en medicinteknisk produkt och har gått igenom strikta kontroller och kvalitetsgranskningar för att säljas hos de ledande apotekskedjorna.

– Många uppskattar den här produkten tack vare dess unika förmåga. Med Clearlii Vitamin blir vår portfölj av linser ännu mer komplett, vi vill erbjuda högkvalitativa linser för kundernas olika behov, säger Tim Nyfjäll.


Unika egenskaper

Clearlii Vitamin har en mängd egenskaper som tillsammans gör linsen unik.

 

Clearlii Vitamin

Vitaminberikad

Clearlii Vitamin ligger i en unik patenterad linsvätska som är rosa och som innehåller vitaminerna E, B6 och B12. Vitaminerna kan minska ögontrötthet och skapa en återfuktande känsla.

– Ögonen hos den som använder linser får ibland en sämre syretillsättning. Under dagen kan ögonen därför börja svida och skava lite. Vitaminerna hjälper ögat att slappna av vilket kan reducera tröttheten och ökar komforten, förklarar Tim Nyfjäll, marknadschef hos Clearlii.

 


Återfuktning

Hyaluronsyra är en av de viktigaste komponenterna i Clearliis endagslinser. Hyaluronsyran bidrar till maximerad fuktighet och komfort.

 

UV-skydd

Clearliis linser har upp till 50 procent UVA-skydd och 95 procent UVB-skydd integrerat vilket kan hjälpa till att skydda ögonen mot solen.

 

Soft Comfort Design

Runda kanter skapar högre syretillförsel och förbättrad passform vilket ger mindre irritation vid blinkningar.

-Linserna är designade och utformade för maximal bekvämlighet, säger Tim Nyfjäll.

 

Tillverkade på högteknologisk fabrik

Samtliga linser utvecklas och produceras av Clearliis partner i deras högteknologisk fabrik.Det här är en hypermodern fabrik där varje lins fotas och skannas innan den förpackas. På så sätt är varje lins spårbar vilket också är en garant för högsta kvalitet.

 

Hur går jag till väga för att skaffa Clearlii Vitamin eller någon av Clearliis andra linser?

– Det är bara att besöka ett välsorterat apotek fysiskt eller online, vi samarbetar med alla de stora aktörerna. Den som saknar ett linsrecept bör bara först gå till en optiker och göra en synundersökning, säger Tim Nyfjäll.

 

KÖP CLEARLIIS LINSER

2024 All Rights Reserved
Clearlii AB, Orgnr. 556869-3898